Pringles-kana
Pringles-paneroidut kanapalat ovat hauska ja maukas tapa tuoda uutta twistiä perinteisiin paneroituihin kanaruokiin. Käyttämällä murskattuja Pringles-sipsejä panerointiin, saat aikaan herkullisen rapean pinnan, joka ilahduttaa sekä pieniä että isoja herkkusuita. Tämä resepti on helppo ja nopea valmistaa, ja se sopii mainiosti sekä arkeen että viikonloppuherkutteluun. Kanapalat maustetaan suolalla ja pippurilla, ja ne voidaan tarjoilla kevyen salaatin tai dippikastikkeen kera.
Valmistelu 10 minutes mins
Kypsennys 25 minutes mins
Kokonaisaika 35 minutes mins
Ruokalaji Pääruoka
Keittiö Fuusio
Annokset 4 hengelle
Kalorit 220 kcal
- Kanapaloja rintafileitä tai nuijia
- Pringles-sipsejä maku oman valinnan mukaan, esimerkiksi sour cream & onion sopii hyvin
- Muna
- Suolaa ja pippuria maun mukaan
- Öljyä paistamiseen jos paistat kananpalat pannulla
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Murskaa Pringles-sipsit hienoksi muruksi esimerkiksi kaulimella tai tehosekoittimessa.
Mausta kanapalat suolalla ja pippurilla.
Riko muna kulhoon ja vatkaa kevyesti.
Kasta kanapalat ensin munassa ja sitten pyörittele ne murskatuissa Pringles-sipseissä niin, että ne peittyvät kauttaaltaan.
Asettele paneroidut kanapalat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Paista uunissa noin 20-25 minuuttia tai kunnes kanapalat ovat kypsiä ja pinta on rapea ja kullanruskea.
Avainsanat kana, panerointi, pringles, rapea, uuniruoka