Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja murenna joukkoon hiiva. Jos käytät kuivahiivaa, sekoita se osaan vehnäjauhoista ennen maidon lisäämistä.
Lisää suola, sokeri ja kardemumma maidon joukkoon.
Sekoita joukkoon vehnäjauhot vähitellen, ja vaivaa taikinaa kunnes se on kimmoisaa.
Lisää pehmeä voi taikinaan ja vaivaa, kunnes voi on täysin sekoittunut.
Anna taikinan kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia tai kunnes se on kohonnut kaksinkertaiseksi.
Kauli kohonnut taikina levyksi ja levitä sen päälle pehmeä voi, sokeri ja kaneli.
Kääri taikina rullalle ja leikkaa noin 3 cm:n paksuisiksi paloiksi.
Aseta palat leivinpaperin päälle pellille, peukalolla paina keskelle.
Kohota pullia liinan alla noin 20 minuuttia.
Voitele pullat kananmunalla ja ripottele päälle raesokeria.
Paista 225 °C:ssa noin 10-12 minuuttia, kunnes pullat ovat kauniin kullanruskeita.