Go Back Email Link

Jauheliha- ja Pavutacot

Herkulliset tacot jauhelihasta, punasipulista, juustosta, pavuista ja tomaatista.
Valmistelu 10 minutes
Kypsennys 10 minutes
Kokonaisaika 20 minutes
Ruokalaji Pääruoka
Keittiö Mexikolainen
Annokset 4 annosta
Kalorit 220 kcal

Ainesosat
  

  • 400 g jauhelihaa
  • 1 punasipuli hienonnettuna
  • 150 g juustoa raastettuna
  • 1 tölkki n. 400 g papuja, huuhdeltuna ja valutettuna
  • 2 tomaattia kuutioituna
  • Tacokuoria tai pehmeitä tortillalättyjä
  • Suolaa ja pippuria maun mukaan
  • Ă–ljyä paistamiseen

Ohjeet
 

  • Kuumenna hieman öljyä paistinpannulla keskilämmöllä. Lisää punasipuli ja kuullota, kunnes se on pehmennyt.
  • Lisää jauheliha pannulle ja ruskista se hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Kun jauheliha on kypsää, lisää huuhdellut ja valutetut pavut pannulle. Kuumenna sekoittaen muutaman minuutin ajan.
  • Lämmitä tacokuoret tai tortillalätyt ohjeiden mukaan.
  • Kokoa tacot: lisää jokaisen kuoren tai lätyn päälle jauheliha-papuseos, kuutioitu tomaatti ja raastettu juusto.
  • Tarjoile lämpimänä ja nauti!
Avainsanat tacot, jauheliha, pavut, juusto, punasipuli, tomaatti
QR Code linking back to recipe