Jauheliha- ja Pavutacot
Herkulliset tacot jauhelihasta, punasipulista, juustosta, pavuista ja tomaatista.
Valmistelu 10 minutes mins
Kypsennys 10 minutes mins
Kokonaisaika 20 minutes mins
Ruokalaji Pääruoka
Keittiö Mexikolainen
Annokset 4 annosta
Kalorit 220 kcal
- 400 g jauhelihaa
- 1 punasipuli hienonnettuna
- 150 g juustoa raastettuna
- 1 tölkki n. 400 g papuja, huuhdeltuna ja valutettuna
- 2 tomaattia kuutioituna
- Tacokuoria tai pehmeitä tortillalättyjä
- Suolaa ja pippuria maun mukaan
- Öljyä paistamiseen
Kuumenna hieman öljyä paistinpannulla keskilämmöllä. Lisää punasipuli ja kuullota, kunnes se on pehmennyt.
Lisää jauheliha pannulle ja ruskista se hyvin. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kun jauheliha on kypsää, lisää huuhdellut ja valutetut pavut pannulle. Kuumenna sekoittaen muutaman minuutin ajan.
Lämmitä tacokuoret tai tortillalätyt ohjeiden mukaan.
Kokoa tacot: lisää jokaisen kuoren tai lätyn päälle jauheliha-papuseos, kuutioitu tomaatti ja raastettu juusto.
Tarjoile lämpimänä ja nauti!
Avainsanat tacot, jauheliha, pavut, juusto, punasipuli, tomaatti