Tänään haluan jakaa kanssanne yhden suosikkireseptiäni, joka ei koskaan petä – klassinen Spagetti Bolognese. Tämä italialainen herkku on vakiinnuttanut paikkansa monen perheen ruokapöydässä, ja hyvästä syystä. Se on täynnä makua, helppo valmistaa ja lohduttaa varmasti joka kerta.
Spagetti Bolognese
Klassinen ja maukas Spagetti Bolognese, joka on helppo valmistaa kotona.
Arvostele resepti
Ainesosat
- 400 g jauhelihaa
- 1 kpl sipuli
- 2 kpl valkosipulinkynttä
- 400 g tomaattimurskaa
- 200 g spagettia
- 1 rkl oliiviöljyä
- Suolaa ja pippuria maun mukaan
- Basilikaa tai oreganoa valinnainen
Ohjeet
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kuullota sipuli ja valkosipuli.
- Lisää jauheliha pannulle ja ruskista se hyvin.
- Lisää tomaattimurska ja mausteet, anna hautua 15-20 minuuttia.
- Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja yhdistä kastikkeeseen.
Vastaa